您已经添加该商品到您的收藏列表
从您收藏列表中删除此商品。
这家公司已成功添加。 查看我的收藏.
这家公司已从你的收藏夹列表中删除。
这家公司已被添加到您的询问车。
这家公司已从询价车中删除。
该商品已被添加到您的询问车。
该商品已经从您的询价车中删除。
商品/公司已达到添加至询价车的数量。
登入NEWPAGES
保持登入状态
每日登录奖励

恭喜! 你获得了今天的每日登录奖励!

5 NP Point这是您获得的奖励!
查看您的每日登录奖励

确保每天回来登入以获更多的奖励!
谢谢!

Back
T Rex Metalware Sdn Bhd
T Rex Metalware Sdn Bhd (1170283-D)
访客

LATEST PRODUCT

30-Mar-2022
Lagi berapa hari je kita dh masuk bulan Ramadhan kan. Mesti lah nak tengok rumah bersih, kemas dan sedap mata memandang betul tak? 🥰
 
Pssst! Nak bagitahu korang ni 👂🏻
 
T Rex ada keluarkan latest product tau which is Windproof Dustpan dan Soft Nylon Plastic Broom with Wooden Handle 🧹
 
Kalau korang guna Soft Nylon Plastic Broom ni confirm auto rajin nak menyapu sebab lembut gilaa, senang sangat nak menyapu. Lepastu guna pulak Windproof Dustpan ni, lagi lah berganda best! Sebab kotoran-kotoran yang korang sapu tadi confirm tak bertebangan 💨  dustpan ni jenis tertutup sikit tau 🤩
 

如需咨询或问题,联系我们
总办事处

T Rex Metalware Sdn Bhd (1170283-D)
5, Jalan Bunga Raya 6A/2, Seksyen BS4 Perindustrian, Jalan Bunga Raya Sentosa 1, 48300 Bukit Sentosa, Selangor, Malaysia.
Google Maps Waze

电话: +6013-838 8750

邮件: trexmetalware@gmail.com
网址: https://www.trexmetalware.com.my

60138388750
Coming Soon
社交媒体链接
  • facebook

Powered by NEWPAGES