You have added this product to your favorite list.
You have removed this product from your favourite list.
This company has been added successfully. Check My Favourite.
This company has been removed from your favourite list.
This company has been added to your inquiry cart.
This company has been removed from your inquiry cart.
This product has been added to your inquiry cart.
This product has been removed from your inquiry cart.
Maximum number of Product/Company has been reached in inquiry cart.
Login to NEWPAGES
Stay signed in
Daily Login Reward

Congratulations! You’ve earned your daily login reward for today!

5 NP PointHere are the reward you’ve earned!
Check your Daily Login Rewards

Be sure to come back everyday for more rewards!
Thanks!

Back
Pelawat

Ninki J Enterprise

Ninki J Enterprise
SHE - IS - A - Jenama HERO diilhamkan oleh kisah seorang ibu tunggal. Saya percaya bahawa setiap orang mempunyai wira dalam hatinya, iaitu (Ibu). Setiap wanita telah mengorbankan hidup dan kebebasannya untuk keluarganya. Setiap hari dia berjuang untuk anak-anaknya dan secara beransur-ansur kehilangan dirinya. Awak cantik yang asli secara beransur-ansur menjadi wanita berwajah masam.

SHEISAHERO diilhami oleh idea jenamanya untuk membolehkan lebih banyak anak dilahirkan, dan wanita dengan bentuk badan yang masih boleh memakai pakaian kegemaran mereka dan menjadi lebih yakin kepada diri mereka sendiri. Pelanggan terkejut dengan menyatakan bahawa mereka tidak memakai skirt untuk jangka masa yang panjang. Mereka tidak dapat mencari reka bentuk yang sesuai untuk diri mereka selama lebih dari 20 tahun. Nasib baik, mereka dapati - SHEISAHERO. Misi kami adalah untuk membolehkan semua wanita yang tidak memakai skirt untuk masa yang lama untuk memakai skirt kegemaran mereka lagi dan terus menunjukkan daya tarikan. Kehidupan manusia mesti mempunyai semangat dan keseronokan. Maka hidup akan menjadi sempurna.

Imej jenama kami lebih berdasarkan pakaian, memberikan kesan slimming abdomen yang sempurna. Gaya reka bentuk yang longgar dan ramping membolehkan anda menyambut hari esok dengan postur yang terbaik tidak kira betapa sibuknya anda dengan bayi anda. Bagaimana hendak keluar dari bentuk, tidak peduli betapa buruk nisbah itu, kami mempunyai pakaian terbaik untuk anda.

Jenama itu berasal dari Republik Korea Selatan. Kami mempunyai pasukan reka bentuk kami sendiri. Unsur-unsur dan inspirasi datang dari reka bentuk besar yang saat ini sangat popular di Korea. Kami menggabungkan budaya reka bentuk Jepun dan Korea untuk mencipta gaya anda sendiri untuk anda. Semua kain dan pembuatan telah dilakukan dengan teliti oleh pasukan profesional kami dan bekerja keras bersama-sama. Pakaian kami dijual dalam jumlah yang terhad, dibuat di Korea Selatan. Kami merawat setiap produk dan keperluan pelanggan kami dengan berhati-hati, dan berusaha sebaik mungkin untuk menjadi sempurna dan teliti.

Saya percaya bahawa dengan sokongan anda pada masa akan datang, kami akan melakukan yang lebih baik, jangan lupa niat asal, terus menuntut operasi, terus mewarisi falsafah dan misi kami, dan berterima kasih kepada semua peminat yang telah menyokong kami sejak lima tahun. Terima kasih kepada semua pelanggan saya. Wanita adalah yang terbaik.

Produk Terkini

Berita Terkini

Send us your inquiry or question
Pejabat Utama

Ninki J Enterprise (002520411-T)
S103, Second Floor, 1 Utama Shopping Mall, 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
Google Maps Waze

Tel: +6019-999 0106

Emel: ninki.j288@gmail.com
Laman Web: https://www.sheisahero.com.my
Laman Web: https://sheisahero.newpages.com.my/
Laman Web: http://sheisahero.n.my/

Powered by NEWPAGES