You have added this product to your favorite list.
You have removed this product from your favourite list.
This company has been added successfully. Check My Favourite.
This company has been removed from your favourite list.
This company has been added to your inquiry cart.
This company has been removed from your inquiry cart.
This product has been added to your inquiry cart.
This product has been removed from your inquiry cart.
Maximum number of Product/Company has been reached in inquiry cart.
Login to NEWPAGES
Stay signed in
Daily Login Reward

Congratulations! You’ve earned your daily login reward for today!

5 NP PointHere are the reward you’ve earned!
Check your Daily Login Rewards

Be sure to come back everyday for more rewards!
Thanks!

Back
Pelawat
Waktu Pejabat
Isnin - Jumaat 8:30 AM - 5:30 PM
Sabtu - Ahad Closed
We are Closed on Public Holiday

Mystique Wonder Sdn Bhd

Mystique Wonder Sdn Bhd

Mystique Wonder Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 17 Mei 2004. Mengamalkan budaya kerjasama, terbuka dan telus. Disamping itu, membudayakan kualiti yang telus bagi menandakan kekuatan dan keyakinan syarikat untuk terus maju pada masa hadapan.

Sejak penubuhan Mystique Wonder Sdn Bhd, syarikat kami telah menyediakan perkhidmatan yang sistematik dan kompetitif kepada pengguna akhir kami. Selain itu, syarikat Mystique Wonder Sdn Bhd juga membekalkan bahan asas plastik,kompaun berwarna dan pigment. Pada tahun 2009, Mystique Wonder Sdn Bhd mula menerokai bidang perubatan seperti barangan instrumen dan peranti pelupusan perubatan. Sejak 2013, syarikat kami telah dilantik sebagai pengedar sah B. Braun Medical Supplies untuk membekalkan produk perubatan, mengkhusus dalam penjagaan luka dan pengurusan stoma kepada hospital, peruncitan dan pesakit. B. Braun ialah syarikat peranti perubatan dan farmaseutikal Jerman, yang mempunyai pejabat dan kemudahan di lebih 50 negara.
 

Mystique Wonder Sdn. Bhd. memiliki lesen sebagai ‘Distributor with the Medical Device Authority’ di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia. Syarikat kami komited untuk mematuhi keperluan dan kewajipan kawal selia peranti perubatan dengan melaksanakan Good Distribution Practice for Medical Devices (GDPMD) Regulatory Compliance System dan mengekalkan sistem pengurusan kualiti. Syarikat Mystique Wonder Sdn Bhd ialah syarikat pematuhan GDPMD sah oleh SIRIM sejak 2015.
 
Pada Ogos 2016, Mystique Wonder Sdn. Bhd. mengembangkan portfolio perniagaannya ke dalam bidang kecantikan dan dilantik sebagai pengedar tunggal penjagaan kulit ionik DeepSkin (jenama Korea) di Malaysia. DeepSkin berdaftar dengan Agensi Pengawalseliaan Farmaseutikal Kebangsaan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia (Nombor Pemberitahuan: NOT161005118K).

Komitmen syarikat adalah untuk mencapai Kepuasan Pelanggan secara Menyeluruh serta mematuhi pematuhan Peraturan Keselamatan.

Sila layari laman web syarikat untuk memperolehi maklumat terkini tentang sistem penjagaan kulit. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami.

Produk Terkini

Berita Terkini

Send us your inquiry or question
Pejabat Utama

Mystique Wonder Sdn Bhd (652632-A)
No. 1525, 2nd Floor, Jalan Kelasah, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia.
Google Maps Waze

Tel: +604-3993392
Fax: +604-3994393

Emel: sales@mywonder.com.my
Laman Web: http://www.mywonder.com.my
Laman Web: https://mywonder.newpages.com.my/
Laman Web: http://mywonder.n.my/

Powered by NEWPAGES