You have added this product to your favorite list.
You have removed this product from your favourite list.
This company has been added successfully. Check My Favourite.
This company has been removed from your favourite list.
This company has been added to your inquiry cart.
This company has been removed from your inquiry cart.
This product has been added to your inquiry cart.
This product has been removed from your inquiry cart.
Maximum number of Product/Company has been reached in inquiry cart.
Login to NEWPAGES
Stay signed in
Daily Login Reward

Congratulations! You’ve earned your daily login reward for today!

5 NP PointHere are the reward you’ve earned!
Check your Daily Login Rewards

Be sure to come back everyday for more rewards!
Thanks!

Back
Seni Jaya Logo
Pelawat
Waktu Pejabat
Isnin - Sabtu 11:00 AM - 6:00 PM
Ahad 11:00 AM - 5:00 PM

V K Golf

V K Golf
V.K. Golf House ,Lot 1-5,1st Floor,Plaza City One,Jalan Munshi Abdullah,50100 Kuala Lumpur ,Malaysia
Tel / Faks :603-26945992 Tel 603-26916612 HP 016-2926918 / 019-3594530
E-mel: vkgolfhouse@yahoo.com.my    Facebook:  http://www.facebook.com/vkgolfhouse
Tapak web: http://www.vkgolfshop.com
Profil Premium NEWPAGES: https://vkgolfshop.newpages.com.my
Profil NEWSTORE: http://vkgolfshop.newstore.my
Tapak Web E-dagang : http://vkgolf.alphabranch.com.my

Peruncit Sah  untuk Golf XXIO, Maruman Golf, SYard Golf, Fourteen Golf, ENA Crane Golf, Power Bilt Golf, Skins, Sword Golf, Perry Gear, JLinderberg,Ben Sayers Golf , Taylor Made Golf , Callaway Golf , Ping Golf , Titleist Golf , Yamaha Golf , Williams Golf , Daiwa Golf , Onoff Golf , Wilson Golf , Epon Golf,  Mac Gregor Golf, Katana Golf , Honma Golf , Yes Putters , Odyssey Putters ,  Scotty Cameroon Putters , King Cobra Golf , Mizuno Golf , Adams Golf , Us Kids Golf , Lynx Golf , Slazenger Golf , Maxfli Golf , Ben Sayers Golf,  Pakaian Crest Link dan Aksesori Golf , Pakaian dan Aksesori Golf Adidas, Pakaian Nike dan Aksesori Golf , Pakaian Cross Creek dan Aksesori Golf , Pakaian Ashworth dan Aksesori Golf , Pakaian Kelab Pelancongan dan Aksesori Golf , Golf Kasco , Golf Bridgestone , Golf Peringkat Lawatan , Golf Precept , Pakaian Toppro dan Aksesori Golf , Pakaian dan Aksesori Golf Katana , Golf Maxfli , Golf Tommy Armor , Golf Srixon , Golf Xxio, Golf Cleveland, Golf Callaway , Pakaian Srixon dan Aksesori Golf, Pakaian Golf dan Aksesori Golf Bell & Page , Pakaian dan Aksesori Golf PGA Tour , Pakaian Wilson dan Aksesori Golf , Pakaian dan Aksesori Golf Honma , Pakaian dan Aksesori Golf Cutter & Buick , Golf Nike, Pakaian dan Aksesori Golf Nike , Pakaian dan Aksesori Loceng & Halaman , Peralatan Golf PUMA , Pakaian Puma dan Aksesori Puma dll sejak 1989!

V.K.Enterprise juga mengkhusus dalam Pencetakan Logo Bola Golf di Srixon, Titleist Pro V1, Titleist Pro V1X, Precept, Bridgestone E5, Bridgestone E6, Bridgestone E7, Kasco, Super Newing dll.V.K.Enterprise juga melakukan Cetakan Logo pada Umbrella's, Tee's, Boston Bags , Beg Kasut, Pakaian, Seluar Golf, Penanda dan banyak lagi.V.K.Enterprise yang ditubuhkan pada tahun 1989 ialah kuasa terkemuka dalam Industri Golf sejak 23 tahun lalu dengan dua cawangan utama yang membawa rangkaian Kelab Golf dan Jenama Terkemuka yang paling meluas. V.K.Enterprise mengkhususkan diri pada Pencetakan Logo Korporat pada BOLA GOLF, BEG BOSTON, BEG KASUT, PAKAIAN, PAYUNG, SARUNG FJ, PENANDA MAGNET GOLF dan TEE's.V.K.Enterprise juga pakar dalam Kasut Golf Foot Joy dari saiz 3 hingga saiz 16 untuk Pemain Golf.

VK Golf House melakukan reka bentuk tersuai korporat untuk Pakaian dan kesesuaian saiz daripada Kecil, Sederhana, Larga, Ekstra Besar, Double Tambahan Besar dan Tiga XL, Beg Golf Rekaan Tersuai dengan Logo untuk Kejohanan Korporat, Beg Kasut Rekaan Tersuai dengan Logo, Beg Boston Rekaan Tersuai dengan Logo dan banyak lagi.

V.K.Enterprise membawa SET GOLF LENGKAP KIRI untuk Lelaki dan Wanita , KELAB GOLF INDIVIDU TANGAN KIRI , PUTER TANGAN KIRI , SARUNG TANGAN KIRI , KAYU FAIRWAY TANGAN KIRI , HIBRID TANGAN KIRI , SET BESI TANGAN KIRI DAN BANYAK.

V.K.ENTERPRISE ADALAH PUSAT KELAB GOLF TANGAN KIRI SEHINGGA DI MALAYSIA. Kami juga pakar dalam tempahan kelab LEFT HAND dalam Malaysia dan Luar Negara dan menyediakan Penghantaran Pintu ke Pintu melalui KTM atau Pos Laju. Jangan tunggu lagi atau singgah di V.K.Enterprise sekarang!

V.K.Enterprise juga menjual Kasut Golf dari Saiz 1 sehingga Saiz 15 untuk Kasut Golf Foot Joy dan Set Golf JUNIOR Dengan Aci Grafit Super Lite, Kasut Golf Junior & Sarung Tangan Golf Junior.

V.K.Enterprise ialah syarikat pertama di Malaysia yang menyediakan penghantaran set golf dan kayu golf dari pintu ke pintu terus ke depan pintu semua peringkat pemain golf di rumah atau pejabat dengan mudah, selesa dan selesa serta pembekal untuk pengedaran melalui Kurier dan KTMD Anywhere Anywhere in MALAYSIA dan Bahagian Lain di Dunia dengan caj yang kompetitif dan berpatutan!

V.K.Enterprise juga membuat Pakaian Berjahit Rekaan Tersuai , T-shirt F1 , Jaket , Pemutus Angin , Alat Fit Badan untuk penunggang basikal dan sukan lain , Beg Boston , Beg Kasut , Payung - Kanopi Tunggal atau Berganda , Tuala , Pek Belakang dan banyak lagi pada harga berpatutan harga mengikut keperluan Korporat dan Pelanggan dalam kualiti bahan mungkin Polo Jacquard, Micro Dry dan bahan lain pada harga yang sangat kompetitif dan tidak menjejaskan penghantaran produk berkualiti tinggi dengan dan tanpa Logo Korporat. Kami juga membawa trofi kristal, pen sheaffer, pen parker dll untuk Hadiah dan Acara Golf Korporat atau token sukan lain. Kami juga pakar dalam mencipta rak trofi dalam kaca untuk hadiah seperti Bola Golf, Pemukul Besbol dan lain-lain untuk kenangan yang berharga.


V.K.Enterprise juga pakar dalam Keperluan Golf Korporat seperti T-shirt Golf , Jaket , Windbreaker, Beg Golf, Pegang semua Beg, Topi Scottie, Topi Berstruktur, Topi Baldi , Topi Jerami
Show More Info
Send us your inquiry or question
Pejabat Utama

V K Golf (764375-V)
Lot 1-5,1st Floor, Menara City One, Jalan Munshi Abdullah, Off Jalan Masjid India, 50100 Kuala Lumpur. (Besides Semua House Building)
Google Maps Waze

Tel: +603-26945992, +603-26916612
H/p: +6016-2926918, +6019-3594530
Fax: +603-26945992

Emel: vkgolfhouse@yahoo.com.my
Laman Web: https://www.vkgolfshop.com
Laman Web: https://vkgolfshop.newpages.com.my/
Laman Web: http://vkgolfshop.n.my/

+60193594530
Media Sosial Link
  • facebook
  • facebook
  • wordpress
  • blogger

Powered by NEWPAGES